Direktlänk till inlägg 27 april 2012

porr

Av oskrivbart - 27 april 2012 20:15

7:e månaden Gravid


Jag börjar bli stor som ett hus, jag har ganska ont och har svårt att ta mig upp för trapporna. Till och med att ta sig upp ur sängen är ett arbete. Sol sparkar som en tok på nätterna, hon har nog vänt på dygnet totalt där i magen. Jag tror att Ricke börjar bli riktigt glad över att bli pappa. Han följer med till Bvc varje vecka. Han har inte slagit mig i magen alls sen jag blev gravid. Dom på Bvc tycker att han är så intresserad och med i graviditeten.


Jag höll på att skämmas ihjäl när han började prata om sex och fråga vad som är ok för babyn.

Jag vet att han tittar på porr på kvällarna, ibland kommer han in och säger att jag ska suga av honom.. Det är ganska svårt med magen och smärtan i ryggen. Men det blir vara värre om jag säger något. Han verkar gå i gång mer om jag inte vill eller visar minsta motstånd.


Bvc sa att barnet inte kan skadas av sex, och att det fungerar om man tar det försiktigt. Ha, försiktigt!!!


Han tycker att jag är ful och fet och äcklig säger han, så förhoppningsvis kommer inte vårat sexliv att öka. Han skrattar ofta åt mig när jag försöker att ta mig upp ur sängen. Ser ut som en jävla sköldpadda.. Ibland puttar han ner mig i sängen igen när jag precis tagit mig upp.


Men han tar i alla fall hand om mig, det finns mat i kylskåpet och hyran är betald.


Dom ringde från gamla jobbet i går och ville att jag skulle komma och hälsa på. Det hade varit trevligt att träffa dom allihop. Undrar om jag vågar fråga Ricke om jag får åka dit...

 
 
Ingen bild

John Doe

28 april 2012 13:13

Alltså jag måste erkänna att detta känns väldigt overkligt, men jag skriver ändå.
Tycker det är dax för dig att du får upp dina ögon, det är INTE kärlek att misshandla sin partner, varken verbalt eller fysiskt.
Och sluta upp med att skydda honom med att han "tar hand om dig" bara för att du har mat i kylen och hyran är betald.
Han ser bara efter sig själv, han ser till så att DU inte svälter ihjäl så han kan fortsätta misshandla dig och ser till så att du stannar under taket du finns under nu.

Vad finns det att älska hos en som misshandlar dig både fysiskt och psykiskt? Och med tanke på vilket läge du är i borde du sluta att tänka bara på dig själv, du har ett barn i magen, vill du att det barnen ska växa upp i misshandel och kanske själv bli misshandlad?? Eller ännu värre??

Nä packa din väska och dra!! Dö hellre med flaggan i topp än att leva i MISSÄR.
DU är värd kärlek, uppskattning, respekt och livsglädje!!

oskrivbart

28 april 2012 13:36

Det här är delar av min dagbok jag lägger ut. Jag och min dotter är på väg och har skapat oss ett nytt liv i en ny stad. Jag har valt att inte lägga ut alla inlägg och vissa har jag redigerat, så det blir nog rätt hoppigt mellan varven. Men jag väljer skydda mig själv och andra på det viset.

 
Jessica

Jessica

28 april 2012 14:41

Förlåt.. Men är den här bloggen seriös? Lever du med en man som suttit på rättspsyk och som misshandlar dig när du är gravid?


http://tiohundraarton.bloggplatsen.se

oskrivbart

28 april 2012 15:19

Nej, jag har lämnat och han hamnade under rättegången på rättspsyk och får nu vård.. Vad det nu är värt. Jag och min dotter lever på annan ort och hoppas att han aldrig kommer ut.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av oskrivbart - 16 februari 2014 12:32

Jag har en dröm om frihet. Allt kommer inte längre att vara svart inom mig. Ångesten och skräcken kommer att lätta och kärleken till min dotter kommer att få plats.   2 dagar kvar i frihet sen kommer skräcken hem....... Jag är rädd! Jag vet inte ...

Av oskrivbart - 28 april 2013 10:53

Kunde inte somna, allt snurrade men måste ha slocknat någongång på morgonkvisten för jag vaknade av lillans morgon joller och var totalt slut. Verkar ju bli en lovande dag.. Jag kan inte sluta tänka och har svårt att andas. Det känns som ett stort sv...

Av oskrivbart - 27 april 2013 09:42

När jag kom in i lägenheten och nattade Lillan så började telefonen att ringa.. Jag trodde att det var Ricke och förberedde mig på att få en utskällning. Jag sprang till handväskan och svarade i telefonen (är bäst att inte låta honom vänta). Det var ...

Av oskrivbart - 26 april 2013 19:48

Mamma ringde och berättade att hon var i stan över dagen, hon undrade om jag och Ricke och Lillan ville käka middag med henne innan hon tog tåget hem. Efter som Ricke inte var hemma tvekade jag länge och väl innan jag tackade ja. Tänk om han inte sku...

Av oskrivbart - 25 april 2013 09:56

Jag och Lillan hade en heldag i parken. Hon älskar att gunga! Jag känner mig fortfarande rätt kall men det är så lugnt när jag vet att Ricke inte kommer hem på ett tag. När telefonen ringde i morse var jag säker på att det var han som ringde för att ...

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<<
April 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards