Alla inlägg den 27 april 2012

Av oskrivbart - 27 april 2012 20:15

7:e månaden Gravid


Jag börjar bli stor som ett hus, jag har ganska ont och har svårt att ta mig upp för trapporna. Till och med att ta sig upp ur sängen är ett arbete. Sol sparkar som en tok på nätterna, hon har nog vänt på dygnet totalt där i magen. Jag tror att Ricke börjar bli riktigt glad över att bli pappa. Han följer med till Bvc varje vecka. Han har inte slagit mig i magen alls sen jag blev gravid. Dom på Bvc tycker att han är så intresserad och med i graviditeten.


Jag höll på att skämmas ihjäl när han började prata om sex och fråga vad som är ok för babyn.

Jag vet att han tittar på porr på kvällarna, ibland kommer han in och säger att jag ska suga av honom.. Det är ganska svårt med magen och smärtan i ryggen. Men det blir vara värre om jag säger något. Han verkar gå i gång mer om jag inte vill eller visar minsta motstånd.


Bvc sa att barnet inte kan skadas av sex, och att det fungerar om man tar det försiktigt. Ha, försiktigt!!!


Han tycker att jag är ful och fet och äcklig säger han, så förhoppningsvis kommer inte vårat sexliv att öka. Han skrattar ofta åt mig när jag försöker att ta mig upp ur sängen. Ser ut som en jävla sköldpadda.. Ibland puttar han ner mig i sängen igen när jag precis tagit mig upp.


Men han tar i alla fall hand om mig, det finns mat i kylskåpet och hyran är betald.


Dom ringde från gamla jobbet i går och ville att jag skulle komma och hälsa på. Det hade varit trevligt att träffa dom allihop. Undrar om jag vågar fråga Ricke om jag får åka dit...

Av oskrivbart - 27 april 2012 18:45

Sommaren kommer


Har inte hänt så mycket på ett tag. Jag har googlat lite på kvinnojouren då jag inser att det här kan sluta illa. Jag älskar honom, han är min trygghet och far till mitt ofödda barn. Jag tror att det blir bättre nu, han har inte misshandlat mig grovt på länge. Han tvingar till sig avsugningar och ger mig lite örfilar. Ja, han kastade en flaska på mig när jag hade låst dörren när jag var på toa. Det blir bättre med allt nu tror jag. Han visade upp mig på sitt jobb häromdan, visade min stora mage. Alla grattade honom och han var stolt som en tupp. Efter det blev han mer intresserad av babyn och magen. -Det ska bli en pojke. Det fattar du va!

I går kom han hem med en barnsäng som han satt och monterade ihop i vardagsrummet. Jag blev alldeles varm i kroppen. Han älskar mig och han älskar vårt ofödda barn... Nu kommer allt att bli bra!

Pratade med mamma i dag. Vi pratar inte så ofta, Han tycker inte om det. Han säger att det blir för dyrt.

Nu när jag inte jobbar längre så måste vi bli lite mer försiktiga med pengarna.

Jag vet inte riktig hur vi har det med pengar. Hans lön och min sjukersättning från FK går in på vårat gemensamma konto. Men jag har inget kort till det, HAN säger att jag slösar för mycket så det är bättre att han handlar och har koll på pengarna.


Mamma vill komma och hälsa på, jag vill att hon kommer men vet inte hur HAN kommer att ta det. Är lite rädd för att fråga honom om det går bra. Jag tror att han gillar mamma men man kan ju aldrig veta när det gäller honom..


Jag vill ha min mamma med på BB.

Jag är säker på att det är en flicka jag väntar jag tänker kalla henne Sol. Jag älskar böckerna om isfolket och den starka Sol i synnerhet.

...

Av oskrivbart - 27 april 2012 16:45

Vad nu!


Det har varit rätt lungt ett tag, han har haft lite små ryck och jag har fått ett par örfilar för småsaker lite då och då, men inget farligt. Han är lugnare igen men sitter framför datorn hela nätterna, på kvällarna är han ute ganska ofta. Jag vågar inte fråga vart han är eller vad han gör. Sist jag frågade fick jag en örfil och ett håll käften din subba.

Han har fortfarande inte velat vara nära mig sexuellt och det känns rätt skönt. Jag vill inte att han ska skada babyn i magen. Mitt älskade kärleksbarn.


I dag kom han och hämtade mig efter jobbet och sa åt mig att förbereda mig för en utekväll????

Vet inte om jag vill, sist slutade det ju inge bra... Ups, nu såg han dig nästan... skriver mer sen....



Usch, kvällen slutade inte med stryk men vet inte om jag inte hellre hade velat ha det än det här. Jag har tillbringat kvällen med att titta på när mannen jag älskar hånglar med en annan tjej. Och han hånlog åt mig medans han gjorde det... I taxin hem skrattade han åt mig och frågade om jag blev kåt av att titta på? Jag vågade inte svara, han är så spänd. Jag är rädd att han exploderar igen snart. Har han någon annan vid sidan om?


Kvällen slutade med att han tvingade mig att sitta och titta på porrfilm med honom, när jag sa att jag ville gå och lägga mig sa han bara att javisst gör det..


Jag vaknar av att han sitter grensle över mig och håller för min näsa. Förskräckt gapar jag för att få luft, han trycker ner sin penis i min öppna mun och säger bara kort, - biter du så dör du!


Han tvingar mig att suga av honom genom ett hårt tag om mitt hår och tvingar mitt huvud fram och tillbaks med hårda ryck. Jag tror att jag kommer att antingen kvävas eller kräkas.


Det går för honom och han säger nöjt -Det där var du duktig på, det kan vi göra om, det märks att du gillar det!



Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<<
April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards